image
 |  13 4 Травня 2018 | 13:12

У володимир-волинців запитають чи вони не проти обмежити роботу замаскованих гральних закладів

У Володимирі-Волинському пройде громадське обговорення проекту рішення міської ради «Про обмеження роботи закладів державної лотереї у нічний час».
Про це інформує ВолиньUA.
Метою прийняття цього рішення є обмеження роботи в нічний час закладам, які здійснюють діяльність з розповсюдження державної лотереї.
Розроблений проект управлінням економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради на підставі запиту депутата Володимир-Волинської міської ради Сергія Радкевича.
Нагадаємо, Сергій Радкевич звернув увагу на те, що у Володимирі-Волинському, особливо в центрі міста, склалась ситуація, коли під вивісками державних лотерей працюють заклади грального бізнесу. Він запропонував обмежити їхню роботу у нічний час.
З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна буде ознайомитись в управлінні економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету міської ради, каб. № 5.
Зауваження та пропозиції у письмовій формі приймаються протягом місяця з дня опублікування.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити