image
 |  0 7 Березня 2018 | 10:52

У Володимирі-Волинському гральні заклади не працюватимуть у нічний час

Заборонити роботу закладів грального бізнесу у нічний час пропонують у Володимирі-Волинському.
Відповідну пропозицію озвучив у своєму запиті депутат Сергій Радкевич.
Депутат звернув увагу на те, що у Володимирі-Волинському, особливо в центрі міста, склалась ситуація,  коли  під вивісками державних лотерей працюють заклади грального бізнесу.
Сергій Радкевич вимагає терміново винести на чергове засідання виконавчого комітету міської ради питання заборони роботи закладів грального бізнесу у нічний час, з метою належного контролю за їх діяльністю контролюючими органами на виконання клопотання  ДФС.
Слід зазначити, що це вже другий запит депутата по цій болючій проблеми. Перший він озвучив ще влітку і адресував місцевим фіскалам. Ті, хоч і були обмежені у праві проводити перевірки, з’ясували, що потрібні дозвільні документи у половини суб’єктів грального бізнесу закінчилися і ті працюють нелегально. Результати перевірки фіскали направили у місцеву поліцію. Остання не спромоглася належним чином відреагувати і гральні заклади безтурботно працюють і надалі.
- В інших містах хоча б рейди по цих закладах проводять, а у нас нічого не робиться. Тому я подав ще один запит про обмеження їх роботи в нічний час, який колеги-депутати підтримали. Нещодавно начальник управління економічного розвитку та інвестицій Оксана Субицька повідомила мені, аби уникнути судової тяганини з власниками грального бізнесу, для початку потрібно прийняти регуляторний акт, а вже згодом виконком прийме рішення про заборону роботи закладів грального бізнесу у нічний час, - пояснює депутат.

Сергій Радкевич каже, що одержимі грою люди виносять з дому цінні речі, вдаються до позик і тому закликає жителів міста не піддаватися спокусі легкий грошей, а насамперед думати про свою родину, а не про примарний виграш.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити