image
 |  268 9 Серпня 2024 | 15:54

У Володимирі пройшов другий "Серпень із заповідником" (ФОТО)

У Володимирі пройшов другий "Серпень із заповідником" в рамках якого розповідали про Тараса Шевченка та донатили на ЗСУ.

Про це інформує наукова співробітниця ДІКЗ "Стародавній Володимир" Орися Остапчук.

"Я думаю, що Тарас Григорович зацінив би наш захід, враховуючи те, що ми приготували його улюблений напій.

Дякую, моя дорога і незрівнянна лекторко Ганна Савюк. Я обожнюю цю жінку за її легкість, талант, вміння подати героя так, наче він ось тут посеред нас. За цю щиру розмову, невимушену, спокійну, душевну гутірку. Ти додаєш нашим заходам теплоти. І, забігаючи далеко наперед, з впевненістю кажеш, що буде вам лекція про Семенка в 2025 році.

Дякую за підтримку друзям. Я завжди казала, що команда mind game Девʼятка - це вперше чергу про дружбу і взаємопідтримку, а тоді про гру!!! Завжди всім складом на заходах Державний історико-культурний заповідник "Стародавній Володимир". Ну, бо треба!!!

Дякую всім, хто вчора прийшов. За ті всі круті компліменти про нашу установу, про високий рівень наших заходів, про вміння подати минуле з шармом. Ми стараємося і ми показуємо, що Володимир - це далеко не провінційне місто зі старими заскарублими стандартами.

Любимо вас, а серпень ще не закінчився, в нас ще є плани. І попереду в нас велика книжкова ярмарка «Книга за життя», яку ми також органузовуємо в підтримку ЗСУ.

Вчора ми зібрали рівно 3 тис. грн. Кошти 2700 вже перерахувала Natalia Tarkovska. Решта -скидали на карточку нашій чарівній Наталі, яка служить у ЗСУ. Любимо її, обіймаємо і чекаємо вдома.

Фотозвіт від з неймовірно крутими фото від Олександра Герус також буде. Безкоштовна фотосесія від людини, чиї фото бездоганні - о, і тут нам пощастило, мати таку подругу.

І велика подяка, ще одному безвідмовному чоловіку Петро Козлюк за свіженькі тюки з нового врожаю. Тепер ми маємо на чому сидіти, а для нашої установи це мегаважливо!!! Дякуємо!!!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На валах у Володимирі розповідали про Ольгу Кобилянську

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити