image
 |  306 5 Серпня 2024 | 21:22

На валах у Володимирі розповідали про Ольгу Кобилянську

На валах городища, що у Володимирі пройшла лекція "Мімоза з фіялковим ароматом: ідеали та принципи Ольги Кобилянської" в рамках проєкту "Серпень із заповідником". 

Про це інформує наукова співробітниця ДІКЗ "Стародавній Володимир" Орися Остапчук.

"Державний історико-культурний заповідник "Стародавній Володимир" минулого року ініціював благодійний проєкт «Серпень з заповідником» де усі зібрані кошти йдуть на потреби ЗСУ. Проєкт культурний і має виключно просвітницьку мету. Тому ми спільно з лекторами і цього року приготували для вас декілька чудових зустрічей. Вчора ми з Ганна Савюк розмовляли про Ольгу Кобилянську «Мімоза з фіалковим ароматом: ідеали та цінності Ольги Кобилянської» і дуже вдячні всім, хто до нас завітав. Нам вдалося зібрати 4 тис. грн. І вже сьогодні кошти відправлені нашій володимирчанці, яка зараз служить у ЗСУ Natalia Tarkovska і збирає кошти для свого підрозділу Тритон на ремонт автомобіля", - йдеться у дописі.

Збір дуже важливий, адже підрозділ виконує надважливі завдання і потребує термінової допомоги.

Організатори дякують усім, хто задонатив, а хто не встиг прийти і має бажання допомогти закрити збір, ось реквізити за якими можна перерахувати кошти:

5168 7451 4351 5523 ПриватБанк

5375 4112 1975 9821 номер картки монобанки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити