image
 |  218 14 Червня 2024 | 18:43

У Володимирі виділили понад 16 мільйонів гривень на ЗСУ

На  позачерговій сесії Володимирської міської ради виділили понад  16 мільйонів гривень на підтримку підрозділів сил безпеки і оборони України.

Про це пише сайт громади, - інформує ВолиньUA.

Без обговорення та одноголосно депутати прийняли рішення щодо фінансування запитів військових з’єднань, які звернулись за допомогою до міської ради. Попередньо усі запити детально розглядались на спільному засіданні постійних комісій та на погоджувальній раді.

Відтак було прийняте рішення внести зміни до програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, Володимир-Волинського РТЦК та СП, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки і мобілізації в громаді на 2021-2025 роки, а також до бюджету громади на 2024 рік, виділивши на підтримку військових формувань 16 456 234 гривні.

Левову частку цих коштів – 13 мільйонів гривень – буде спрямовано на закупівлю необхідного обладнання для 100-ї ОМБр. Іще 3 мільйони буде розподілено між військовими частинами А4933, А2892 та А4554.

Окрім цього, було прийняте рішення про надання згоди на безоплатну передачу майна. Йдеться про спеціальні окуляри та пульти для дронів на загальну суму 380 тисяч гривень. Закуплене за кошти бюджету майно буде передане на баланс однієї з військових частин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі люди продовжують зносити сміття у місце з якого перенесли контейнери

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити