image
 |  808 14 Червня 2024 | 11:52

У Володимирі люди продовжують зносити сміття у місце з якого перенесли контейнери

Ще у вересні 2021 року комунальники Володимира прибрали сміттєві контейнери, які стояли на розі вулиць Устилузької та Лугової. Про це повідомляли на сторінці КП «Полігон» у фейсбуці. Зокрема йшлося, що сміттєві контейнери знаходяться на тій самій вулиці, навпроти магазину «Паллада». Володимирчан просили не засмічувати вулиці міста і складувати сміття у спеціально відведених місцях.

Про це інформує сторінка підприємства, - пише ВолиньUA.

Не почули! Комунальники, які щодня збирають тверді побутові відходи на вулицях міста (безконтейнерний збір), нарікають, що на місце, про яке йдеться мова, жителі міста продовжують складувати сміття, старі меблі , речі домашнього вжитку, будівельні відходи.

Шановні володимирчани! Просимо не складувати тверді побутові відходи у місцях, де не встановлені контейнери. Нагадуємо, що категорично заборонено складувати сміття просто посеред вулиці!

До слова, штраф за порушення правил благоустрою:

▪️ для мешканців: від 340 грн. до 1360 грн.

▪️для підприємців та юридичних осіб: від 870 грн. до 1700 грн.

Попереджаємо, що порушників інспектори КП «Полігон» будуть притягувати до відповідальності. А для ідентифікації порушників використовуватимуться дані відеокамер, що знаходяться неподалік!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі замінюють зношену теплотрасу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити