image
 |  2 25 Лютого 2020 | 09:59

Українець став «Людиною року» у Гданському повіті

Український художник, культурист та персональний тренер Василь Нецько виграв конкурс «Людина року-2019» в Гданському повіті в номінації «Культура».

Як пoвідoмляє «Yavp.pl», конкурс проводив Dziennik Bałtyckі, а його метою є відзначення активних жителів повіту, які реалізують свої ініціативи в 5 сферах: «Наука», «Бізнес», «Благодійна та громадська діяльність», «Політика, самоврядування та діяльність в місцевих громадах», «Культура».

Українець Василь Нецько був номінований на почесне звання «Людини року» за «універсальний талант і можливість поєднувати, здавалося б, непоєднувані сфери». Окрім того, що він є художником та майстром народної творчості, Василь Нецько також ще й титулований спортсмен, який займається бодібілдінгом, і є особистим тренером та масажистом. У Польщі він живе та працює з 2015 року в місті Прущ Гданський.

Переможця конкурсу обирали шляхом голосування активних жителів. Василь Нецько отримав найбільшу кількість голосів, випередивши свою колегу, художницю з України Марту Зварич, яка стала другою. Загалом було 8 претендентів.

На художні роботи українця можна подивитися (і придбати їх) в Galeria Klif у Гдині. Як повідомив на своїй Facebook-сторінці сам Василь Нецько, до 15 травня там триватиме його індивідуальна виставка

Нагадаємо, українці нещодавно перемогли й в конкурсі «Гданськ - місто ініціативних 2019» в номінації «Ініціативність іммігрантів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців нагородили в Гданську престижними відзнаками

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити