image
 |  5 14 Березня 2021 | 19:45

Український стронгмен вдруге став найсильнішою людиною планети (ВІДЕО)

Українець Олексій Новіков 13 березня підтвердив свій статус найсильнішої людини планети. Сталось це на міжнародних змаганнях із силової атлетики World’s Ultimate Strongman – Strength Island.

Про це повідомляє «24 канал».

Український стронгмен взяв участь у п'яти випробовуваннях. У двох із них Олексій Новіков святкував перемогу, а у інших трьох був серед лідерів.

Українець набрав 68 очок та на десять пунктів випередив найближчого конкурента, яким став канадець Жан-Франсуа Карон. Цікаво, що стронгмену з України вдруге вдалось залишити за спиною представника Канади. У підсумку Новіков здобув перемогу та підтвердив звання найсильнішої людини світу.

Олексій вперше здобув це звання у листопаді 2020 року. Тоді українець переміг у Флориді та став наймолодшим атлетом у світі, який здобув таке звання. 2004 року в змаганні World’s Strongest Man перемогу святкував українець Василь Вірастюк.

«Коли світанок настає після темряви, Worlds Ultimate Strongman підіймається, немов Фенікс, із попелу… Вітаємо чемпіонів 2021 року!», – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка Ірина Борисюк перемогла на міжнародному турнірі з боротьби

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити