image
 |  11 10 Серпня 2021 | 12:59

Уламки посеред дороги: аварія на Волині (ФОТО)

Сьогодні, близько 8-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП на автодорозі М-07 (Київ — Ковель — Ягодин) 416 км.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що водій Volkswagen Golf не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем MAN з напівпричепом SCHMITZ.

На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальні служби у Луцьку 4 дні не можуть отримати доступ до забитого каналізаційного стояка в підвалі (ФОТО)

На винуватця патрульні склали адміністративний матеріал за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Нагадуємо, що головними причинами автопригод на Волині є порушення правил маневрування, перевищення безпечної швидкості руху, недодержання дистанції, порушення правил проїзду перехресть та керування транспортним засобом у нетверезому стані. За січень-липень в області трапилося 1754 ДТП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити