image
 |  9 9 Серпня 2021 | 23:31

Комунальні служби у Луцьку 4 дні не можуть отримати доступ до забитого каналізаційного стояка в підвалі (ФОТО)

Працівники ЖЕКу №3 у Луцьку чотири дні не можуть отримати доступ до забитого стояка каналізації у будинку за адресою проспект Волі, 9.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Лучанин Дмитро Власюк мешкає на проспекті Волі,9 у квартирі №10. Чоловік скаржиться, що вже 4 дні його затоплююють стоки з каналізаційної труби, які потрапляють в квартиру прямо через унітаз. Причина - забитий стояк каналізації поверхом нижче, у підвальному приміщенні. У квартирі лучанина та в коридорі будинку стоїть жахливий сморід. Однак, вдіяти щось комунальні служби були не в змозі через те, що доступу до підвального приміщення, де знаходиться забита каналізаційна труба, немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині партнери по бізнесу змагалися у тендері щодо поставки сумок на пів мільйона

Мешканці будинку кажуть, що приміщення, де розміщений забитий стояк, перебуває у власності чи в оренді жінки на ім'я Наталія. Ця жінка майже завжди відсутня. Зі слів жителів, часто вона взагалі перебуває на відпочинку за кордоном. А ключів від підвального приміщення нікому не залишила. Попри те, що у цьому приміщенні знаходиться каналізаційна труба та електромережі.

Через те, що комунальникам так і не вдалося потрапити всередину підвалу, їм довелося врізатися у каналізаційну трубу з боку коридору. Жителі будинку висловлюють обурення безвідповідальністю жінки, якій начхати на проблеми сусідів, але вдіяти нічого не можуть.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити