image
 |  2 13 Червня 2021 | 13:07

Юні волинські театрали повернулися до репетицій після перемог на двох фестивалях (ВІДЕО)

Волиняни із дитячої театральної майстерні здобули перемогу на двох фестивалях. Вони виступали у Бердянську та Тернополі.

Про це розповіла Суспільному викладачка дітей Юлія Варченко.

Дехто з юних театралів здобув особисті перемоги.

Нині студійці театральних груп "Загадки" та "Посібубки" повернулися до домашніх репетицій після виступів на двох фестивалях, де їхні роботи визнали найкращими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московія зганьбилася: російські окупанти програють на власному стадіоні (ВІДЕО)

На четвертому фестивалі "Казки України" у Бердянську волиняни представили виставу "Пан Лампа", з якою перемогли. Мар'яна Біронт отримала нагороду у номінації "Найкраща жіноча роль".

"З цієї поїздки найбільше запам’ятався сам виступ і відчуття коли виступаєш і кайфуєш від того, що ти робиш", – каже акторка. Дівчина виконала у постановці роль песика.

Участь у фестивалі "Казки України" взяло 15 колективів, із них частина виступали онлайн, волиняни показували свої вміння наживо. Серед усіх виступаючих, найкращим в епізодичній ролі визнали лучанина Вірослава Порицького, який грав бешкетника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні різко зросли ціни на продукти: скільки заплатимо і до чого готуватися?

"Ми дуже підтримували одне одного, діти знімали підтримуючі відео: "Загадки» – ви найкращі", "Посібубки" – ви найкращі". І це так було душевно, ніби ми були зв’язані однією ниточкою", – каже викладачка Юлія Варченко про поїздку на фестиваль.

Додає, для декого з дітей це був перший виїзний фестиваль.

Другу перемогу волинянин вже здобули в Тернополі. Там відбувся фестиваль "Овації". Юні театрали з групи "Посібубки" здобули перше місце з виставою "Кульбабове вино".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Оранта» – учасниця арт-променаду в Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити