image
 |  7 9 Квітня 2021 | 20:34

Юрій Поліщук з депутатами провів прийом громадян на Камінь-Каширщині

8 квітня перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук побував з робочим візитом у Камінь-Каширському районі, де провів виїзний прийом громадян. З ним також працювали депутат облради Олександр Пирожик та депутат Камінь-Каширської районної ради Руслан Бобко.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті Волиньpади.

«Однією з найгостріших на Поліссі є проблема незадовільного стану місцевих доріг. Це питання, зокрема, порушували старости сіл Піщане Ростислав Смаль та Раків Ліс Інна Півень. Наболіла проблема для Піщаного також - відкриття сільської амбулаторії, для якої через процедурні моменти досі не можуть закупити обладнання», - прокоментував тематику звернень громадян Юрій Поліщук.

Традиційно проблемною для мешканців цього району є питання належного соціального захисту «чорнобильців», зокрема - повноти відшкодування вартості ліків за пільговими рецептами. Про це говорили працівники управління соціального захисту РДА, які теж відчувають сьогодні нестачу фінансування.

Тим часом, мешканець Каменя-Каширського Володимир Богута порушував питання про лікування орфанних захворювань. На його думку, для таких хворих в Україні має діяти спеціальна державна програма. Юрій Поліщук нагадує, що Волинська обласна рада вже зверталася до центральних органів влади. Наразі ведеться робота зі створення єдиної бази даних орфанних хворих, що дасть змогу закладати в бюджеті необхідні суми фінансування.

Окрім прийому громадян, Юрій Поліщук з колегами побували у Камінь-Каширському ВПУ та в Сошичненській територіальній громаді, де оглянули приміщення майбутнього ЦНАПу, Будинку шерифа, лісників та працівників пункту швидкої медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Мар'янівської громади на Волині розповів про основні досягнення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити