image
 |  4 9 Квітня 2021 | 14:46

Голова Мар'янівської громади на Волині розповів про основні досягнення

За понад півтора роки роботи на посаді вдалося забезпечити більшу прозорість у роботі селищної ради, відремонтувати ряд доріг, розпочати ремонт Будинку культури та вивести із стану банкрутства Мар’янівське виробниче управління житлово-комунального господарства.

Про це у інтерв'ю розповів голова селищної ради Олег Басалик.

"Нам вдалося наблизити роботу селищної ради до простих людей. Усі сесійні засідання транслюються в режимі онлайн. Кожен мешканець громади може спостерігати за сесією, чути питання, які обговорюються і приймаються", - наголосив посадовець.

Також Олег Басалик коротко окреслив основні досягнення за понад півтора року роботи.

"Вивели із стану банкрутства Мар’янівське виробниче управління житлово-комунального господарства. Зараз підприємство працює і надає послуги населенню. Наша наступна мета – створити хороший колектив і забезпечити відповідними виробничими засобами.

Дійшли компромісу з керівництвом Мар’янівського цукрового заводу щодо вирішення спільних проблем, однією з яких є зменшення кількості транспортних засобів на проїжджій частині дороги у період виробничого сезону,налагодження комунікації та співпраці у інших питаннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо заступників не затвердять, доведеться апелювати до громади, – голова Мар'янівської ОТГ

Минулого року, незважаючи на відсутність прямих бюджетних відносин з держбюджетом, вдалося власними зусиллями відремонтувати ряд доріг. Зробили поточні ремонти як мінімум однієї чи двох вулиць майже в кожному селі громади.

Також розпочали поточний ремонт Будинку культури у стм. Мар’янівці. Ми отримали його в жахливому стані: опалення, освітлення, вікна – усе потребувало негайного ремонту та заміни. Наприкінці року перекрили дах будівлі, який був в аварійному стані. Зараз відновлюємо приміщення зсередини. Цього року плануємо відремонтувати зал, розмістити там Центр надання адміністративних послуг і дати друге життя Будинку культури".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити