image
 |  0 16 Листопада 2018 | 06:43

«В парку потрібна тиша, а не діти», - лучани проти дитячого майданчика

У Луцьку взялися збирати підписи проти встановлення дитячого майданчика «Ведмежа галявина» у сквері за міським РАЦСОм. Ініціатори збору підписів навіть переконували людей, що, аби зробити майданчик, будуть вирубувати дерева в парку, і взагалі «в парку потрібна тиша, а не діти».
Про це повідомляє Перший. 
Про такий збір підписів повідомив ініціатор встановлення майданчика у сквері Андрій Сірук. Нагадаємо, проект «Ведмежа галявина» цього майданчика брав участь у міському «Бюджеті участі», проте не пройшов у десятку переможців.
«Але насправді найбільше розчаровує не програш (бо ми таки боролись достойно), а той факт, що ПРОТИ нашої ідеї почали збирати підписи мешканців прилеглих будинків» - повідомив Андрій Сірук.
«Не розібравшись детально у самому проекті, людям подавалась недостовірна інформація: ніби ми будемо вирубувати багато дерев у парку і з них будувати майданчик. Насправді ж, ми повідомляли неодноразово, що жодного дерева ми не зачепимо, а навпаки - будемо намагатись гармонійно вписати наші споруди між наявними деревами» – пояснив лучанин.
«За словами ініціатора Тетяни Малей було зібрано 130 підписів. Як можна йти розмовляти з людьми не розібравшись детально у питанні? ЯК??» - обурюється Андрій Сірук.
«Після сьогоднішньої розмови з пані Тетяною і надання детального пояснення нашого проекту, ми всеодно не побачили розуміння, а навіть навпаки - отримали "заборону" будь-що робити» – написав лучанин.
Як пояснює Андрій Сірук, зі слів ініціаторки збору підписів «у парку має бути тиша, а дітям потрібно гратись у іншому місці - в дворах будинків чи на шкільному майданчику. І взагалі, діти швидко ростуть і додаткові майданчики їм не потрібні».
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Прокуратура вимагає у забудовника повернути 330 тисяч гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити