image
 |  2 15 Квітня 2020 | 10:26

В Україні на COVID-19 захворіли 684 медики та 260 дітей: говорити про вихід з карнатину недоцільно, – МОЗ

В Україні було лабораторно підтверджено 3764 випадки захворювання, викликаного коронавірусною інфекцією. Серед тих, хто захворів – 260 дітей та 684 медики.

Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, - передає кореспондент УНН.

“Загалом захворівших 3764 людини, в тому числі 260 дітей та 684 медичних працівники. Одужало 143 особи, померло 108 осіб”, — сказав Степанов.

З його слів, минулої доби було зафіксовано 392 випадки захворювання, з них 29 дітей та 90 медичних працівників. Також міністр зазначив, що найбільше нових випадків за добу було виявлено у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині – перші 100 випадків COVID-19, в Україні – уже 3764 хворих (плюс 392)

"Зважаючи на сьогоднішній антирекорд по захворюваності, я вважаю, що говорити про вихід із карантину є недоцільним. Звичайно, ми розглядаємо варіанти виходу, розглядаємо, при яких умовах це можливо в країні. Можу сказати, що це можливо тільки коли ми будемо бачити стале зниження захворюваності на COVID-19", - сказав міністр.

Говорячи про механізм виходу із карантину та його етапи, він зазначив, що МОЗ постійно аналізує досвід різних країн, яким чином вони знімали обмеження, і буде робити це "максимально комфортно".

"Але тільки після того, коли ми побачимо, що для цього є можливість у нашій країні", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Умисний геноцид? Російська церква заборонила масові заходи усім своїм парафіям, окрім РПЦ в Україні (ДОКУМЕНТ)

"Зважаючи на антирекорд щодо кількості захворювань, ми наполегливо закликаємо відсвяткувати Великдень вдома", - звернувся до українців Степанов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити