image
 |  0 17 Грудня 2017 | 08:09

Війна за добу: 31 обстріл, поранили 4 бійців ЗСУ

Минулої доби, російсько-терористичні війська 31 раз обстріляли позиції Збройних Сил України.
Про це 17 грудня 2017 року повідомляє сайт «Українська правда» з посиланням на прес-центр штабу АТО.
У результаті ворожих обстрілів четверо українських військовослужбовців зазнали поранень.
Ситуація у районі проведення АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська збільшили кількість та інтенсивність обстрілів по позиціях Збройних Сил України із мінометів і танків.
На Луганському напрямку ворог впродовж доби неодноразово вів вогонь зі 120-ти та 82-мм мінометів і різного піхотного озброєння по оборонних укріпленнях ЗСУ довкола Луганського, Троїцького, Новоолександрівки, Кримського і Трьохізбенки. Поблизу цих населених пунктів розірвалося понад 110 мін різних калібрів.
Біля Травневого і Новолуганського, у другій половині дня, бойовики також порушували перемир’я із гранатометів і кулеметів.
На Донецькому напрямку противник протягом доби активно обстрілював із забороненого Мінськими угодами арсеналу озброєння підступи до Гнутового. Зокрема, окупанти вели вогонь із мінометів різних калібрів, а увечері - стріляли з танка.
В районі Авдіївки і Верхньоторецького теж було неспокійно. Тут загарбники, окрім мінометів, періодично застосовували проти українських оборонців й піхотне озброєння. На інших ділянках української лінії оборони бойовики з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали підступи до Кам’янки, Старогнатівки і Гранітного.
У відповідь українські військовослужбовці 22 рази придушували вогневу активність окупантів із зброї не забороненої Мінськими домовленостями.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити