image
 |  0 19 Червня 2020 | 14:19

«Волиньобленерго» підготувалося до ЗНО 2020

З метою забезпечення безперебійного електропостачання приміщень пунктів проведення ЗНО у 13 населених пунктах Волинської області, ПрАТ «Волиньобленерго» перевірило стан електричних мереж, від яких живляться приміщення, усунуло виявлені несправності та подбало про забезпечення безперебійного електропостачання цих об'єктів, а у випадку їх аварійного знеструмлення – про швидке відновлення електропостачання в найкоротші терміни (Кол-центр 0 800 21 01 31).

Про це інформує пресслужба «Волиньобленерго».

"Разом з тим, Товариством були враховані дати проведення ЗНО при складанні графіків планових робіт та оперативних перемикань для мінімізації ризику відключення електропостачання під час проходження тестування.

Напередодні важливого випробовування ми бажаємо всім випускникам 2020 міцного здоров’я, віри і впевненості у свої сили, наснаги і оптимізму. Нехай дорога, яку ви обрали, приведе вас до успіху!!!" - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі комунальники не можуть самостійно знести старі поштові скриньки у місті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити