image
 |  14 13 Липня 2023 | 12:37

Волинська ОВА покриває діяльність московського патріархату в області, - депутат Волинської облради

Волинська обласна військова адміністрація негласно лобіює діяльність московського патріархату в області. Про це під час засідання сесії Волинської облради заявив голова фракції ВО "Свобода" у обласній раді Анатолій Вітів.

"11 квітня 2023 року Волинська обласна рада прийняла рішення про заборону діяльності московського патріархату. Пройшло три місяці. В обласу раду прийшла відповідь від обласної державної адміністрації. Це відповідь ні про що. Суть її зводиться до того, що влада нічого не буде робити і не збирається розривати договори з московським патріархатом. Так виглядає, що нас просто послали за "рускім кораблем". Якщо адміністрація вважає, що раду можна принижувати то ОВА глибоко помиляється. Місцеве самоврядування є самодостатнім органом. Функцію контролю від нас ніхто не забрав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У москві зараз задоволено потирають руки через антиукраїнське рішення польського Сейму, - депутат Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити