image
 |  0 24 Вересня 2019 | 08:58

Волинський Лазаренко має бути звільнений! – остаточний вердикт суду

Скандальний директор Нововолинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради Юрій Лазаренко програв касаційний суд щодо свого поновлення на цій посаді.

Як стало відомо «ВолиньUA», 16 вересня 2019 року Верховний Суд України виніс постанову, якою залишив без задоволення касаційну скаргу Лазаренка Юрія Олександровича про своє поновлення на посаді директора Нововолинського ліцею-інтернату.

Нагадаємо, що скандальний директор вже більше трьох років судиться із Волинською обласною радою та Управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації.

Ще в липні 2016 року він звернувся до суду з позовом, у подальшому уточненим, до Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА та Волинської обласної ради про скасування наказу та розпорядження про своє звільнення у зв’язку із закінченням дії контракту та поновлення на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний директор ліцею-інтернату з Нововолинська програв суди через незаконне звільнення бухгалтера

28 квітня 2017 року Луцький міськрайонний суд у задоволенні позову Лазаренку відмовив, однак він із таким рішенням не погодився і оскаржив його в апеляційній інстанції.

«Апеляційний суд перевірив повноваження Волинської обласної ради щодо прийняття та звільнення Лазаренка Ю.О. і не встановив порушень у діях Волинської обласної ради, яка є засновником ліцею», – йдеться в постанові суду.

Відтак, 12 червня 2017 року Апеляційний суд Волинської області виніс ухвалу, яким рішення суду першої інстанції залишив без змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учнів Нововолинського ліцею інтернату відселили – затопило спальню (ВІДЕО)

Однак і це не відбило охоти в Лазаренка судитися з власником закладу. В результаті він дійшов до Верховного Суду України, у якому теж безславно програв.

До слова, постанова суду касаційної інстанції набрала законної сили з моменту її прийняття, є остаточною і оскарженню не підлягає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обласна рада звільнила директора Іваничівської школи-інтернату

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити