image
 |  2 1 Листопада 2019 | 09:48

«Волинський обласний перинатальний центр» обиратиме керівника на відкритому конкурсі

Генерального директора комунального підприємства «Волинський обласний перинатальний центр» Волинської обласної ради обиратимуть на відкритому конкурсі.

Відповідне розпорядження підписане головою обласної ради.

Згідно з розпорядженням «Про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального підприємства «Волинський обласний перинатальний центр» Волинської обласної ради», на цю посаду буде оголошений конкурс.

Конкурс відбуватиметься відповідно до пункту 18 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», рішення обласної ради від 11.06.2004 № 11/20 «Про управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами, Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 13.05.2011 № 4/46, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 31.05.2018 № 20/32, зі змінами від 24.10.2019 № 25/14.

Голова конкурсної комісії – заступник голови обласної ради Роман Карп`юк, якому й належить скликати засідання комісії. Окрім представників обласної ради як власника комунального підприємства, до складу конкурсної комісії також входять представники громадськості та трудового колективу.

Наразі обов’язки керівника Волинського обласного перинатального центру виконує Ірина Горавська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині обиратимуть нового керівника найбільшого фармацевтичного підприємства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити