image
 |  2 31 Жовтня 2019 | 16:25

На Волині обиратимуть нового керівника найбільшого фармацевтичного підприємства

У Волинській обласній раді оголосять конкурс на посаду директора Державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач». 

Відповідне розпорядження підписала голова обласної ради Ірина Вахович.

Згідно з розпорядженням «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач», для його проведення буде створена спеціальна конкурсна комісія.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 31.05.2018 № 20/32 (зі змінами від 24.10.2019 № 25/14), для проведення конкурсу створюється комісія у складі 9 осіб. До її складу ввійдуть по три представники від громадськості, трудового колективу підприємства та обласної ради як власника.

Очолюватиме конкурсну комісію заступник голови обласної ради, якому й належить оголосити про час та місце її першого організаційного засідання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголошують конкурс на посаду керівника найбільшого лікарняного закладу Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити