image
 |  9 31 Березня 2021 | 14:38

Волинського прикордонника посадили в тюрму за смерть дівчини

Водія, який у стані алкогольного сп'яніння збив на Волині на смерть 20-річну дівчину, посадили за ґрати на 3 роки.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду.

Трагедія трапилася в ніч на 2 березня минулого року близько 02:30 години у селищі Заболоття Ратнівського району. П'яний чоловік керував атомобілем «VW Passsat» та рухався вилицею 1-го Травня від вулиці Незалежності у напрямку вулиці Сагайдачного.

Водій наїхав на 20-річну дівчину, яка перебувала на проїзній частині в лежачому положенні. Вона отримала травми, від яких загинула на місці події.

Зауважимо, що обвинувачений на момент скоєння злочину був водієм групи прикордонної служби «Тур» Луцького прикордонного загону у військовому званні молодший сержант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кошти громади проведуть ремонт Колківської селищної ради та куплять нове авто

На судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину та розповів, що під час керування відволікся, але навпроти базару відчув тріск. Він вирішив, що вискакує бампер та зупинився. Він та два його пасажири вийшли оглянути автомобіль, та нічого підозрілого вони не виявили. Опісля обвинувачений сів за кермо і рушив далі до будинку одного з пасажирів.

За його словами, свідок аварії зателефонував водію та повідомив, що той збив людину. Обвинувачений зрозумів, що переїхав потерпілу та негайно повідомив про це працівників поліції, що знаходилися на місці ДТП. Чоловік підтвердив, що вживав спиртні напої 29 лютого ввечері та вночі першого березня минулого року. Обвинувачений зазначив, що має посвідчення на право керування трактором. Автомобіль купив у Польщі з метою переобладнання його під інший вид транспортного засобу. Цивільний позов визнав частково на суму 150 000 тисяч гривень, виходячи із свого матеріального стану.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити