image
 |  2 30 Березня 2021 | 22:33

За кошти громади проведуть ремонт Колківської селищної ради та куплять нове авто

На ремонт Колківської селищної ради передбачили 1 мільйон 300 тисяч гривень та 540 тисяч на купівлю ного авто.

Жити на широку ногу не заборониш, особливо коли витрачаєш кошти громади, а не з власної кишені. Так собі вирішив багаторічний голова Колківської громади Олександр Палінкевич, а депутати підтримали. А що, не буде ж голова ради сидіти в обшарпаних кабінетах та їздити по зруйнованих дорогах громади на своєму авто.

І так, на сайті Колківської громади презентували ряд програм та розповіли на що планують витрачати кошти громади у 2021 році.

І так, на капітальний ремонт внутрішніх приміщень адміністративного приміщення Колківської громади передбачили 1 мільйон 300 тисяч гривень. Також планують закупити нові комп’ютери та новеньке авто для потреб керівництва громади на це передбачили 540 тисяч гривень, а що штат розширився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали стан затонулого порому у волинському селі (ФОТО)

Тоді як на проведення капітального ремонту доріг громади виділили лише 1 мільйон гривень та поточного ремонту об’єктів транспортної інфраструктури 1 мільйон 230 тисяч гривень. Поточний ремонт тротуарів 508 тисяч гривень, проведення робіт по благоутсрою громади – 1 мільйон 680 тисяч гривень.

І да, про екологію в цій громаді міркувати не звикли, а це й не дивно, бо на боротьбу зі стихійними сміттєзвалищами передбачили 227 тисяч гривень. Очевидно пором в селі Боровичі, який затонув через бездіяльність старости села Тамари Мандзюк та голови ОТГ Олександра Палінкевича, виймати ніхто не буде.

І звісно же діти, як без цього, на будівництво дитячих майданчиків заклали аж 80 тисяч гривень. За такі кошти можна встановити 1 майданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для роботи: посадовці Колківської селищної ради купують новий кросовер за понад 400 тисяч

На утримання будинків культури Колківської громади заклали більше 3 мільйонів гривень. Отож на день села проведуть дійства на які на новому авто примчить керівництво ради щоб промовити полум’яні промови і про те, як добре жити, але риторичне питання кому? Населенню чи керівництву ради.

І на останок, сайті Колківської громади може похизуватися «відкритістю» даних про засідання сесій, депутатських комісій, замів голови і їх контактних даних. Їх на сайті немає. Відкритість до громади? Для чого і для кого вважає багаторічний голова Колківської ОТГ Олександр Палінкевич, який між іншим отримує зарплату, як і старости – з бюджету громади. На виплату зарплат у здавалось бідній громаді заклали 10 мільйонів гривень.

Василь Петрович.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити