image
 |  2 16 Січня 2020 | 13:42

Волиняни за рік уклали 190 шлюбів з іноземцями

У 2019 році Міграційна служба Волинської області здійснила 250 перевірок іноземних громадян. У результаті між громадянами України та інших держав було укладено майже 190 шлюбів.

Як повідомляє «ВолиньUA», про це йшлося під час міжвідомчої координаційної наради в УДМС України у Волинській області з питань укладання шлюбів з іноземними громадянами, яка відбулася під головуванням начальника управління Івана Войцешука.

У заході взяли участь представники СБУ та Національної поліції, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів), а також керівники відділів та секторів міграційної служби.

На засіданні висловили подяку присутнім за налагоджену взаємодію та підвели підсумки минулого року.

З метою недопущення незаконного оформлення документів на проживання в Україні фіктивної легалізації іноземців, під час наради домовилися, здійснювати ретельну перевірку поданих документів для укладання шлюбу, оформлення посвідок на тимчасове проживання, спілкування з такими особами та якісний обмін інформацією між структурами правоохоронних та державних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українку номінували на «Людину року» в Гданському повіті: як за неї проголосувати?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити