image
 |  0 16 Січня 2020 | 08:36

Українку номінували на «Людину року» в Гданському повіті: як за неї проголосувати?

Уродженка Львівщини Марта Зварич може стати «Людиною року-2019» в Гданському повіті в номінації «Культура».

Як пoвідoмляє «Yavp.pl», в Поморському воєводстві триває голосування за претендентів на звання «Людина року-2019» в конкурсі, який проводить Dziennik Bałtycki. Загалом він має 5 номінацій: «Наука», «Бізнес», «Благодійна та громадська діяльність», «Політика, самоврядування та діяльність в місцевих громадах», «Культура».

Українську художницю Марту Зварич номінували на почесне звання за «особливу художню інтуїцію, креативність, талант до малювання петриківського розпису на речах повсякденного вжитку, зокрема, тарілках, горщиках, а також на одязі й аксесуарах».

Окрім Марти Зварич, в номінації «Культура» на перемогу претендують ще шестеро осіб. Кращого оберуть за кількістю відданих голосів.

Проголосувати можна двома способами: відправити СМС-повідомлення (вартість - 2,46 зл) або викупивши підписку на електронне видання Dziennik Bałtycki Plus (від 12,30 зл за 5 можливостей віддати голос).

Щоб проголосувати за українку Марту Зварич, потрібно відправити СМС зі змістом GKU.70 на номер 72355. Зробити це можна буде до 22:00, 11 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП в Польщі загинули брати з Рівненщини (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити