image
 |  5 1 Лютого 2019 | 14:57

Волинянин дав хабаря заступнику начальника одного із відділів поліції

Учора слідчі детективи поліції Волині за процесуального керівництва прокуратури області оголосили про підозру волинянину за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 369 (пропозиція і надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Чоловік пропонував і надавав неправомірну вигоду заступнику начальника одного із відділів поліції.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Нагадаємо, у вівторок, 30 січня, слідчі детективи у співпраці із співробітниками Волинського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України за процесуального керівництва прокуратури області викрили волинянина, котрий пропонував і надавав неправомірну вигоду заступнику начальника одного із відділів поліції у розмірі однієї тис. грн..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Савченка поскаржились до прокуратури

Волинянин пропонував і надавав неправомірну вигоду поліцейському за вирішення питання про повернення майна вилученого під час обшуку в рамках розслідування одного із кримінальних проваджень.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити