image
 |  4 2 Лютого 2021 | 23:08

Волинянин скаржаться на відсутність аптек у Княгининку

Волиняни нарікають на відсутній аптек в Княгининівській громаді під Луцьком.

В ефірі «Аверсу» зателефонував слухач, який розповів, що в Княгининівському старостинському окрузі відсутні аптечні пункти.

Директор ДВТП «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк розповів, що йому відомо про таку проблему. І для того, аби відкрити аптечний пункт в Княгинику потрібно ізольоване приміщення площею 18 квадтратних метрів.

На скільки відомо, в селі зміїнці нам пропонували прмиіщення, хоча і приміщення новозбудоване, але воно нам не підходить, воно не облаштоване для того щоб продавати ліцінзіовані ліки.

«На скільки відомо, в селі Зміїнці нам пропонували приміщення, хоча і воно новозбудоване, але по всім вимогам нам не підходить для продажу ліків», - зазначив Михайло Півнюк.

  Мешканці сіл під Луцьком змушені їздити за ліками до міста

Два роки тому, керівництво Княгининівської громади розірвали договір оренди з ДВТП «Волиньфармпостач», тому аптечний пункт довелось закрити.

На думку, Михайла Півнюка, для того аби нині вирішити соціальне питання по відкриттю аптечного пункту, потрібне рішення керівництва Луцької громади та знайти відповідне приміщення.

Нагадаємо, що ситуацію з відсутністю аптек інформував депутат Луцької міської ради від фракції ВО «Свобода» Андрій Білан. Тоді народний обранець розповідав, що для того аби придбати ліки жителям Княгининіського старостинського округу потрібно сідати на маршрутку та їхати до Луцька.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити