image
 |  2 25 Жовтня 2018 | 08:33

Храм УПЦ МП у Львові завісили плакатами зі Сталіним

Храм УПЦ МП у Львові завісили плакатами із Йосипом Сталіним і написами "Сталінський патріархат".
Про це у четвер повідомляє прес-служба Львівської єпархії УПЦ (МП).
Інцидент стався в ніч з 20 на 21 жовтня 2018 року у мікрорайоні Сихів у Львові.
"Невідомі особи обклеїли стіни храму св. князя Володимира УПЦ, який розташований тут, листівками із зображенням Сталіна і написами "Сталінський патріархат". Нагадаємо, що в лютому цього року цей храм постраждав внаслідок підпалу, і зараз відновлюється коштом парафіян. Винуватців злочину не знайшли, і ось дім Божий знову піддався нарузі", - заявили в єпархії.

Там нагадали, що в жовтневому рішенні Синоду є заклик "утримуватися від захоплення церков, монастирів та іншого майна, а також від будь-яких інших насильницьких дій та помсти, щоб перемагали мир і любов Христа".
 


 



 

"На жаль, в діях невідомих осіб, які спаплюжили Свято-Володимирський храм ми не спостерігаємо ані Христової любові до ближніх, ані прагнення до миру. Наголошуємо також, що Президент України Петро Порошенко особисто гарантував вільне визначення для кожного громадянина яку Церкву відвідувати і мирне вирішення усіх проблем, що виникнуть в перехідний період", - йдеться в заяві.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити