image
 |  2 7 Січня 2019 | 11:01

Як військовослужбовці 14 ОМБр провели Свят-вечір (ФОТО)

Військовослужбовці строкової служби нашої 14 окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» у Святвечір у їдальні військової частини разом із капеланами отцями Ігорем та Михайлом прочитали святкову молитву та частувалися різдвяною кутею.

Благословляючи солдатів, капелани нашої бригади наголосили, що нинішнє Різдво для всіх українців особливе. Ми святкуємо його, виборовши Єдину українську автокефальну помісну церкву, відділену від Москви – те, чого українці прагнули століттями, нарешті сталося!  

Привітав військовослужбовців строкової служби та особовий склад варти зі святом командир нашої 14-ї окремої механізованої бригади полковник Сергій Войченко.

-Шановні військовослужбовці, прийміть найщиріші вітання з Різдвом Христовим! Нехай це особливе Різдво стане для нас вісником оновленням, здійснення найзаповітнішої мрії – здобуття перемоги, звільнення України від ворога, принесе щастя і достаток у наші домівки. Щиро вірю, що наступне Різдво ми зустрічатимемо в мирній, щасливій Україні, у єдності та добрі! Христос Рождається!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові 14-ї ОМБр привітали зі святами дітей загиблих побратимів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити