image
 |  387 9 Травня 2019 | 15:02

Які жінки подобаються чоловікам: повні чи худі?

Слід зазначити, що негативно до повних дівчат відносяться зовсім молоді хлопці. А от чим старшим стає чоловік, тим більше йому починають подобатись жінки з формами.

Про це повідомляє Щоденник красуні

Проте потрібно розділяти жінок з округлими жіночими формами від тих в кого дуже важко розгледіти талію через прошарок жиру. Молоді хлопці часто надають перевагу саме худеньким дівчатам, так як дівчину з такою статурою вони ще підсвідомо вважають не повністю сформованою, тобто не готовою до продовження роду.

Хлопців нерідко лякає саме страх швидкого батьківства. Дорослі чоловіки, навпаки, знаходяться в пошуках жінки, яка б була здатна продовжити його рід. Тому вони в більшості придивляються до жінок з формами. Ще одною причиною, чому хлопці обирають худих дівчат – це виступати в ролі захисника.

Хлопець виглядає справжнім лицарем та охоронцем для стрункої, мініатюрної дівчини. Маленькі і тендітні дівчата викликають в чоловіків бажання обняти та захищати, адже важко відчути себе героєм, коли дівчина більша за тебе. Так само, чоловікам подобаються худі дівчата, коли вони шукають в них музу, щоб надихатися на різні подвиги.

Худенькі жінки пластичні, ніжні та легкі як метелики. Жінкам з формами в цьому плані дещо складніше. Звичайно не всі повні жінки є незграбами. Пластичність можна розвинути, але далеко не всі вони цього прагнуть. 

Не варто вважати, що повні жінки не подобаються чоловікам. В першу чергу чоловіків приваблює жіночність. Щоб звернути на себе увагу представників протилежної статі, потрібно навчитись себе підносити.

Якщо повна жінка вміє зі смаком одягнутись, виглядає ніжною та цікава в спілкуванні, то вона обов’язково приверне увагу чоловіків і здатна закохати їх в себе. Також варто згадати, що існує не так багато чоловіків, які люблять худих жінок. Плоска фігура та анорексичність відштовхують чоловіків від жінки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 основних причин, чому обвисають груди

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити