image
 |  90 3 Травня 2019 | 21:41

5 основних причин, чому обвисають груди

Від правди нікуди не дінешся: якими б гарними не були ваші груди, з часом вони трохи обвисають. І лише від вас залежить, як довго вони будуть підтягнутими та еластичними. Дізнайтеся про 5 причин, чому обвисають груди і дійте відповідно.

Про це пише Морс

1. Нестача води в організмі

Необхідно дотримуватися питного режиму. Ви повинні випивати 2-3 літри чистої негазованої води на добу. Кількість води, яку ви вживаєте протягом дня, допомагає вашій шкірі бути більш еластичною та пружною, а також тримає форму вашого бюсту.

2. Декольте не захищене від сонячних променів

В жодному якому разі не можна засмагати топлес! Навіть у купальнику на груди потрібно наносити крем з фільтрами SPF.

3. Невідповідний розмір бюстгальтера

Якщо ви носите білизну неправильного розміру - ви в зоні ризику - груди можуть втратити свою форму. Як відомо, груди не мають м'язової тканини і, тому, потребують постійної підтримки, щоб бути в тонусі. Особливо коли ви займаєтеся спортом, потрібно купувати спортивний ліфчик вашого розміру.

До того ж, з часом колагенові волокна в грудях слабшають. Тому, коли груди добре підтримуються бюстгальтером, бюст виглядає сексуально, а не як «вушка у спанієля». Хоча груди не містять м'язової тканини, накачуючи м'язи, ви зміцнюєте і піднімаєте самі груди. Тому якщо у вас ще немає абонемента в спортзал, йдіть швиденько купувати!

4. Дієти

Захоплюєтеся різними дієтами? Але часто зриваєтеся і набираєте вагу назад? Тоді можете забути про пружний бюст. Мінімальні коливання у вазі шкідливі для форми грудей і збільшують можливість того, що ви будете мати обвислі груди.

5. Куріння

Вчені підтвердили, що куріння призводить до ослаблення колагенових волокон і втрати еластичності грудей. Якщо ви хочете якомога довше мати красиві груди, викиньте сигарети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  3 топ-вправи для пружних та красивих сідниць

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити