image
 |  2 28 Січня 2021 | 15:43

З Кремля - в Україну: Зеленський повертає скандального політтехнолога, який «розділив» українців на три сорти

В березні в Україну планує повернутися скандальний політтехнолог Ігор Шувалов.

Про це написав журналіст, політолог Кирилл Сазонов у соцмережі facebook.

"Новини, які ми заслуговуємо. В березні в Україну повертається російський скандальний політтехнолог Ігор Шувалов, його викликали в Україну... підніміть рейтинг Зеленського!

Шувалова пам ' ятали в нашій країні в першу чергу тому, що в 2004 році він ′′ розділив ′′ українців на три сорти. А також запровадили ′′ темпери ′′ та цензуру на телебаченні.

Шувалова вигнали з України в 2017 році, заборонивши йому в 'їзд на п' ять років. Антон Геращенко тоді прямо звинуватив політтехнолога у роботі на Кремль.

′′За оперативними даними, антиукраїнську діяльність І.Я.Шувалова використовували спецслужби РФ в активних заходах для висвітлення спеціально підготовленої та резонансної інформації через ЗМІ, зокрема щодо висвітлення ЗМІ повідомлень про звинувачення нашої країни Керівництвом військової влади захоплення у 2014 році та запланована кампанія ′′ Небесна Сотня ",- написав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВР вдруге не призначила Юрія Вітренка міністром енергетики: як голосували волинські нардепи?

При Зеленському та за сприяння Левочкіна Шувалова ця заборона успішно звернулася. І так пропагандист повертається. І не дивитись знову на Київ. Як повідомили мені джерела в Офісі президента, Шувалову викликали указом Банкової. Зеленський істерично намагається зупинити падіння власного рейтингу (зараз менше 20 % за даними КМІС), а Левочкін, який зараз частий гість в ОП, порадив ′′ зелений ′′ перевіреного ′′ професіонала ". Той, хто вже привів одного президента до Ростова. А там і другий займе? Чи це в Москву з гастролями?

Як короткозорості треба йти на тему Левочкіна? Зеленський міг би радитися з Януковичем на повідку з російськими фсбшними фахівцями. Віктор Федорович розповів би багато про Майдан і роль Левочкина-Шувалова в ньому", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити