image
 |  0 11 Вересня 2021 | 14:07

З місця, де в Ковелі запланували парк і спортмайданчик, невідомі вивезли землю (ФОТО, ВІДЕО)

Із земельної ділянки на вулиці Кришталевій у місті Ковелі, що перебуває у комунальній власності, невідомі зняли екскаваторами шар верхнього ґрунту, утворивши заглибини.

Про це повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук очільник Ковеля Ігор Чайка.

«Самовільне вивезення землі на вулиці Кришталевій: земля перебуває у комунальній власності! Тут без документації, належним чином оформленої, просто зняли екскаваторами шар верхнього ґрунту і утворили ось такі заглибини.

Рішенням Ковельської міської ради від 22.08.2019 №54/46 затверджено містобудівну документацію “Внесення змін до детального плану території розміщення садибної житлової забудови по вулиці Кришталевій”, - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку виявили підпільну каналізацію, яка забруднювала заказник «Гнідавське болото» (ФОТО)

Згідно цього детального плану, на території передбачалося розміщення та благоустрій парку відпочинку, встановлення спортивних майданчиків, зони відпочинку та ігрових зон для дітей, влаштування водойм.

"Але зараз необхідне виготовлення проектно-кошторисної документації з отриманням позитивного експертного висновку проєкту по об'єкту будівництва та отриманням дозволу на виконання будівельних робіт.

У виконавців робіт цих документів не було.

За встановленим фактам порушення справу розглядає Ковельський відділ поліції ГУНП у Волинській області», - додає Ігор Чайка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі підняли ціни на опалення та гарячу воду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити