image
 |  7 11 Вересня 2021 | 11:08

У Луцьку виявили підпільну каналізацію, яка забруднювала заказник «Гнідавське болото» (ФОТО)

У Луцьку виявили самовільне влаштування господарсько-побутової каналізації, з якої нечистоти потрапляли прямісінько у водойму заказника «Гнідавське болото».

Про це інформують у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

"Спільно з представниками КП «Луцькводоканал» та заступником начальника відділу екології Луцької міської ради, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти було виявлено самовільне влаштування господарсько-побутової каналізації, з якої нечистоти потрапляли прямісінько у водойму заказника «Гнідавське болото».

Дана каналізація, виявлена під час ремонту водопроводу, обслуговувала приватні домоволодіння №26/1, 26/2, 24/1 та 24/2а по вулиці Гнідавській.

За дане порушення інспектором було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, а представниками КП «Луцькводоканал» та відділу екології незаконну врізку заблоковано", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині в Оріхівському заказнику викрили порушника рибальства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити