image
 |  4 11 Грудня 2018 | 09:45

За тиждень волинські пожежники ліквідували 7 пожеж, загинула 1 людина

У період з 8 листопада по 10 грудня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Управління ДСНС у Волинській області ліквідували 7 пожеж на території області, під час гасіння однієї з пожеж виявлено тіло однієї людини. 

Про це повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, 8 грудня о 05:40 трапилася пожежа у дерев’яному житловому будинку у селі Навіз Рожищенського району. Пожежу ліквідували о 06:40 співробітники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожище та працівники місцевої пожежної команди. Під час гасіння виявлено тіло 88-річної жінки, власниці будинку. За попередніми даними пожежа трапилася через необережність потерпілої при поводженні з вогнем. 

О 20:04 того ж дня до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Дідичі Ківерцівського району. На місце події прибули співробітники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці спільно з працівниками місцевих пожежних команд селищ Олика та Цумань, які о 21:40 погасили вогонь. Ймовірно, пожежа трапилася через несправність пічного опалення. 

  9 грудня о 23:53 у місті Луцьку виникла пожежа на першому поверсі  цегляного дев’ятиповерхового гуртожитку на вулиці Дружби Народів. Погасили загорання вогнеборці 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. 

 Того ж дня о 15:17 виникла пожежа у дерев’яному житловому будинку в селі Адамівка Ратнівського району. Погасили вогонь працівники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне та вогнеборці місцевої пожежної команди села Заброди. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За рік у Ковельському районі виникло 110 пожеж: загинуло 4 дітей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити