image
 |  245 8 Жовтня 2024 | 09:03

Запущено новий автобусний маршрут між Конюхами та Володимиром через Локачі

У відповідь на численні звернення мешканців щодо покращення транспортного сполучення між Локачами та містом Володимир, Локачинська селищна подала відповідне клопотання до Волинської ОВА щодо створення нового автобусного маршруту.

Про це інформує ВолиньUA.

Після тривалих перемовин та підготовки, 20 вересня в тестовому режимі було запущено автобусний маршрут «Конюхи – Володимир (через Локачі)» у двох напрямках. Тепер мешканці навколишніх населених пунктів мають можливість користуватися регулярним автобусним сполученням, яке суттєво полегшить пересування між містами.

Сьогодні Локачинська селищна рада отримала офіційне підтвердження від Департаменту інфраструктури Волинської ОВА про офіційне затвердження цього маршруту на постійній основі. Це рішення дозволяє забезпечити стабільне функціонування автобусного сполучення, що було довгоочікуваним для багатьох жителів громади.

Представники місцевої влади закликають мешканців активно користуватися новим маршрутом, оскільки саме кількість пасажирів буде визначальним фактором для його подальшого функціонування. Чим більше пасажирів користуватиметься послугами, тим вища ймовірність збереження маршруту в майбутньому.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити