image
 |  257 15 Вересня 2024 | 13:49

У Локачах відремонтували частину аварійної дороги

Нещодавно закінчено ремонт державної автомобільної дороги Т-03-05 Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі на ділянці в селищі Локачі по вул. Січових Стрільців.

Про це пише Тарас Хомяк у групі Локачинська селищна рада.

"Тривалий час ця ділянка була майже непроїзною, проте Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області, на чиєму балансі знаходиться цей шлях, не поспішала проводити ремонт, мотивуючи це відсутністю коштів. Оскільки проблема була дуже гострою, бо по цій вулиці пересуваються автомобілісти всієї громади і не тільки, Локачинською селищною радою було прийняте рішення спонукати Службу здійснити ці роботи всіма доступними методами. В результаті дискусій було знайдено законний компроміс - частину коштів у вигляді співфінансування ремонту виділяються Локачинською селищною радою та частину фінансує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. Свою частку співфінансування з місцевого бюджету у розмірі 300 тис. оперативно було виділено на сесії Локачинської селищної ради у серпні, що дозволило невідкладно почати роботи. Оскільки роботи Служба проводила в рамках експлуатаційного утримання автодоріг, то ремонтні ділянки не могли перевищувати вказаної нормами площі, відповідно найгірші ділянки були відфрезеровані і заасфальтовані суцільним шаром, а інші ями ліквідовані струменевим методом. До речі ремонт струменевим методом дозволив провести ямковий ремонт і через частину автодороги в межах с.П'ятикори", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зламана гірка, побита альтанка: у селищі на Волині "погуляли" вандали

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити