image
 |  4 23 Червня 2020 | 19:34

Зеленський обізвав далекобійників «засранцями» за перевантажені автівки (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до далекобійників щодо перевантаження автівок, в якому назвав їх “засранцями” та пообіцяв знайти.

Відповідне звернення оприлюднили у мережі Facebook.

“Не знав, що є така проблема, як зберегти дороги. Тому що є різні машини, різні водії, перевантажені, вони собі їдуть, у них своя робота, їм все одно, що держава витрачає на 1 км доріг приблизно 1 млн доларів. Їм все одно, у них своє життя”, — сказав Зеленський.

Він зазначив, що задля вирішення цієї проблеми було підключено Службу безпеки, Національну поліцію та Державтоінспекцію, щоб не було перевантаження.

Як пише Варта 1, Зеленський повідомив, що водії все-одно спромагались об’їжджати блокпости та ухилятись від перевірок.

“І знайшов я зі своїми хлопцями таку групу, називається вона „ГВК ваговий контроль“. Там 17 864 людини. Так хочу вам сказати, хлопці — 17 864-й — це я. Підключився я до цієї групи і подивився, коли далекобійники, водії, які везуть перевантажені машини, один одному кажуть: “По Коблево їдемо, там вільно, там тільки поліцейський“, “На Умань не їдемо, там уже серйозно, заборонено“. Розвеселили ви мене і розвеселили всіх. Хотів би вам просто сказати, що ви хлопці — засранці. Ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви допомагати не спроможні, але хоч трішечки не заважайте. Бо все одно всі чати ми знайдемо, і вас також знайдемо, і буде боляче”, — додав Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як води в рот набрали: 58 «слуг» жодного разу не виступали в Раді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити