image
 |  2 6 Жовтня 2020 | 12:07

Тренер «Волині» хоче орендувати землю в центрі Луцька

Син відомого луцького тренера, депутата Волинської обласної ради Віталія Кварцяного просить надати дозвіл на оренду землі в центральній частині міста.

Про це йдеться в додаткових земельних питаннях Луцькради.

Громадянин Кварцяний Дмитро Віталійович звернувся до міської ради з проханням надати землю під оренду площею 14 соток для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Світлій, 12.

Надав, Кварцяний Дмитро Віталійович документи, що посвідчують право власності громадянина на об’єкти нерухомого майна на вул. Світлій, 12 та право власності на житловий будинок зареєстроване 08.02.2006р. Також Дмитро Кварцяний має у власності земельну ділянку площею 5 соток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленький волинянин зірвав мережу запальним танцем (ВІДЕО)

В 2012 році згідно рішення Луцької міської ради, Дмитро Кварцяний мав оформити оренду землі, однак цього не зробив. Таким чином не сплачував 8 років коштів за оренду землі.

Нині ж це земельне питання вносять поза чергою, як додатковий проєкт рішення. Не потрібно чекати декілька місяців. Нехай інші лучани чекають на вирішення своїх земельних питань, поки ВІП- персони вирішуть свої приватні питання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити