image
 |  2 8 Листопада 2017 | 11:18

Вчені розповіли про чорну діру, яка може загрожувати Землі

Група вчених заявила про можливу небезпеку, яка загрожує нашій планеті в особі невидимою чорної діри, яка може знищити Землю, наблизившись на небезпечну відстань.

Про це повідомляє сайт «НОВИНИ Ю».

Чорна діра, яка виявилася невидимою і, на думку вчених, знаходиться за Нептуном.

Групою міжнародних вчених були виявлені аномалії гравітаційної природи за орбітою восьмий планети Сонячної системи - Нептуна. На думку вчених, аномалії, які вони виявили, можуть служити знаками розташування там невидимої чорної діри, яка поволі захоплює в себе всі навколишні небесні тіла. Дослідники припустили, що при достатньому наближенні невидимої аномалії наша планета може припинити своє існування, як і все живе на ній. Подібні явища не рідкість, і спостерігалися вченими на кордонах Сонячної системи, проте, це перший раз, коли настільки сильні аномалії були знайдені в її межах на такій близькій від Землі відстані.

Вся суть аномальних гравітаційних явищ полягає в тому, що вчені не спостерігають ніяких величезних небесних тіл, які впливали б на політ астероїдів в поясі Койпера, проте, за орбітою Нептуна знаходиться щось з неймовірною масою і що може бути невидимою чорною дірою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити