image
 |  0 15 Січня 2018 | 13:10

На Волині перевидали унікальну книгу Олександра Цинкаловського

У Володимирі-Волинському перевидали унікальну книгу відомого науковця Олександра Цинкаловського «Княжий город Володимир».
Про це інформує власкор ВолиньUA.
Книгу до 120 річчя від дня народження видатного земляка перевидав ДІКЗ «Стародавній Володимир».
У Заповіднику кажуть, що книга була видана в далекому 1935 році у Львові і перевидавалася лише один раз невеликим тиражем у 2003 році.
Кошти на перевидання книги, у сумі 45 тисяч гривень, виділила Волинська обласна рада за сприяння депутата облради Анатолія Вітіва. Розуміння та підтримку перевидання книги знайшло також у працівників Льві́́вської націона́льної науко́вої бібліоте́ки і́мені Василя́ Стефа́ника, котрі надали скановані копії оригіналу книжки.
Також у лютому 2018 року адміністрація ДІКЗ «Стародавній Володимир» спільно з Волинським краєзнавчим музеєм, Волинською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України та Володимир-Волинською гімназією ім. О. Цинкаловського, проведуть круглий стіл «Олександр Цинкаловський – велич особистості».

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити