image
 |  2 26 Лютого 2018 | 12:14

Василь Столяр і далі «воює» з «лісовою» комісією Грицюка

Голова постійної комісії Волинської обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів Василь Столяр ініціював внесення на розгляд сесії питання щодо припинення роботи тимчасової контрольної комісії з питань, що виникають у сфері лісових відносин, яку очолює його колега-депутат Анатолій Грицюк.
Відповідний проект він зареєстрував на сайті обласної ради.
У проекті зокрема пропонується викласти у новій редакції пункт 2 рішення обласної ради від 08.02.2018 № 18/5 «Про інформацію тимчасової контрольної комісії з питань, що виникають у сфері лісових відносин», а саме:
«2. Припинити роботу тимчасової контрольної комісії з питань, що виникають у сфері лісових відносин».

Таким чином, йдеться про спробу ревізувати вже прийняте рішення обласної ради, пункт 2 якого був викладений у такій редакції:
«2. Продовжити роботу тимчасової контрольної комісії з питань, що виникають у сфері лісових відносин».

Нагадаємо, що раніше Василю Столяру не вдалося зліквідувати «лісову» комісію Грицюка, ініціювавши відповідне рішення профільної комісії. Проти виступили члени профільної комісії Сергій Духницький і Юрій Ройко. А перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик настояв на доцільності подальшої роботи контрольної комісії: мовляв, якщо дехто в постійній комісії «кришує» очільника лісової галузі на Волині Олександра Кватирка, то комісія, яка би вказувала на недоліки та помилки, вкрай необхідна…
Не зумівши отримати більшість голосів членів профільної комісії, Василь Столяр скористався правом депутатської ініціативи, внісши такий проект рішення на сесію не від комісії, а від себе особисто.
Хоча подібний проект рішення – «Про звернення депутатів Волинської обласної ради до Міністра екології та природних ресурсів України Семерака О.М. щодо діяльності керівництва КНПП «Цуманська Пуща», який знайшов підтримку профільної комісії 20 лютого 2018 року, внесли на розгляд сесії з ініціативи всієї комісії.
Доречно зауважити, що вже наступного дня, 21 лютого, після «провального» для директора Ківерцівського НПП «Цуманська Пуща» Ігоря Квача рішення профільної комісії він став жертвою зухвалого нападу невідомих…

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити