image
 |  2 27 Лютого 2018 | 10:17

Після зміни начальника транспортного управління лучани продовжують нарікати на маршрутки

Мешканці Луцька продовжують систематично скаржитися на поведінку водіїв та недотримання ними правил дорожнього руху, а також постійну відсутність рейсів.
Про це йшла мова під час оперативної наради у Луцькій міській раді.
Директор департаменту Центр надання адміністративних послуг Лариса Карп’як повідомила, що протягом двох тижнів на лінію оперативного реагування міськради зверталися 42 рази зі скаргами на роботу маршрутних автобусів.
Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години й у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, порушення ними правил дорожнього руху та занедбаний технічний стан автобусів на маршрутах №№ 1; 2; 3; 4; 9; 9а; 10; 17; 22; 23; 24; 25; 26; 28; 29; 31; 47.
Крім того, ще 7 повідомлень були викликані через неналежний рух тролейбусів у місті, відповідно ці звернення переадресовані в Луцьке підприємство електротранспорту.
Також щодня надходять дзвінки з проханням відновити рух автобусів на маршрут №18.
Нагадаємо, що 16 січня управління транспорту та зв’язку Луцької міськради очолив Віктор Кукішев. Але за півтора місяця роботи нового посадовця зрушень на краще у роботі транспорту міста не помічено.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити