image
 |  2 28 Лютого 2018 | 09:22

У Луцьку правляча більшість за будь-яку ціну хоче протягнути тепличну земельну аферу

Правляча більшість у Луцькій міській раді хоче за будь-яку ціну провести питання про виділення на умовах оренди земельної ділянки по вулиці Рівненська, 119 для будівництва багатоквартирного будинку на місці колишніх теплиць.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Депутати від опозиції закликали зняти два питання, які передбачають виділення земельних ділянок без аукціону. Ці ділянки пов’язують з депутатом Сергієм Булою. Одна, проукропівська більшість наполегливо намагається проштовхнути дане питання.
«Хочу закликати депутатів проявити свідомість. Це неприпустиме рішення для міської ради. На тій ділянці є гектар вільної землі, яка чомусь віддається безкоштовно певним особам. Що це за подвійні підходи. Крім того, ці питання є порушенням Генерального плану, який не передбачає там житлової забудови. Тому пропоную зняти їх з порядку денного», - зауважив голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік.
«Закликаю депутатів не голосувати за рішення про дерибан гектару землі. Це гроші, якими можна наповнити бюджет. Земля не має розподілятися між депутатами», - додала депутат Юлія Вусенко.
Однак, за підсумками двох голосувань, більшість депутатів міської ради не підтримала зняття скандальних питань з порядку денного.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити