image
 |  2 24 Липня 2018 | 10:43

Луцька міська рада поки що безсила у боротьбі зі смородом

Чиновники та посадовці комунальних підприємств Луцької міськради не можуть ефективно усунути причини смороду у місті.
Про це йшла мова під час оперативної наради у міській раді.
Під час наради начальник відділу екології Анатолій Глумазда розповів про склад робочої групи, яка створена для виявлення причин смороду у місті.
«Робоча група встановила підключення дощової каналізації до фекальної каналізації в новобудовах у привокзальному районі. Також зафіксовано злив відходів ТЗОВ «Біопаливна енергетична компанія» виробництва мелясної борди на поля фільтрації. Ми відстежили злив нечистот у річку Сапалаївка, самовільні зливи нечистот в каналізаційну мережу, а також підключення приватних власників до зливової мережі. ТЗОВ «Волиньхімконтроль» провело дослідження стічних вод, які потрапляють на поля фільтрації і виявило порушення», - розповів чиновник.

Доповідь чиновника обурила секретаря міської ради Григорія Пустовіта.
«Ви таким монотонним голосом розказували про фекалії та нечистоти. Як казочку «на добраніч, діти». Як таке може бути, що будинок здавали в експлуатацію і дозволили під'єднати каналізацію до стічної мережі? Хто за це відповість?» - обурювався секретар міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькій міськраді – нові чиновники

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити