image
 |  2 24 Липня 2018 | 09:58

Монетизація субсидій 2018: заяви потрібно подати до 1 вересня

Користувачам газопостачання, яким вдалося зекономити частину призначеної субсидії, призначена її монетизація.
Про це повідомляє власкор «ВолиньUA» з посиланням на Урядовий портал.
Якщо на рахунках є сума зекономлених субсидій, необхідно подати заяву на виплату монетизованої частини субсидій до 1 вересня 2018 року у місцеві управління соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.
В управліннях соціального захисту населення нагадують, що на монетизацію зекономленої субсидії можуть розраховувати споживачі, які в минулому опалювальному періоді мають економію електроенергії в еквіваленті вартості 150 кВт та природного газу - 100 кубометрів. За умови що ці ресурси використовуються для опалення.
Максимальна сума коштів, які може отримати громадянин - 135 гривень за зекономлену електроенергію та близько 700 гривень за зекономлений обсяг газу.
Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити