image
 |  0 30 Липня 2018 | 11:16

У громаді на Волині активно ремонтують дороги, вуличне освітлення та заклади освіти

У Павлівській громаді Іваничівського району постійно проводять ремонти доріг, встановлюють вуличне освітлення, а в закладах освіти взялися за капітальне відновлення. Нещодавно У селі Старий Порицьк завершили ремонт дороги загального користування місцевого значення 0030321 Клопочин-Білопіль-Колпитів.
Про це повідомляє власкор «ВолиньUA» з посиланням на сайт Павлівської громади.
ПРАТ «Ковельським ШБУ - 63» асфальтобетоном покрито 430 м дороги. Незабаром розпочнеться ямковий ремонт на відрізку дороги сіл Клопочин-Риковичі. На ці роботи передбачені кошти в сумі 1236,0 тис.грн. в тому числі кошти з державного бюджету в сумі 736 тис.грн. та кошти Павлівської громади в сумі 500,0 тис.грн.
По вулиці Набережній, що у селі Павлівка, завершено роботи з відновлення вуличного освітлення. На ці потреби були спрямовані кошти державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Вчасне освоєння коштів дало можливість встановити сімнадцять ліхтарів.
У закладах освіти повним ходом ідуть ремонтні роботи. Уже завершено поточні ремонти у семи закладах загальної середньої освіти та п'яти закладах дошкільної освіти. Для цих потреб з місцевого бюджету виділено 100,0 тис. грн.
Крім того, у Павлівському ліцеї завершено капітальний ремонт фойє закладу (шпаклювання стін, заміна внутрішніх дверей, кріплення підвісної стелі, встановлення світлодіодного освітлення), ремонт сходової клітини перед школою – вимощено бруківку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водії скаржаться, що міжнародна траса під Луцьком не освітлюється
У ЗОШ І-ІІ ст..села Завидів замінено 35 вікон на енергозберігаючі та 2 зовнішніх дверей на енергозберігаючі, у ЗОШ І-ІІ ст..села Топилище – ремонт фойє закладу.
Завдяки коштам, які залучені із ДФРР та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури на розвиток об'єднаних територіальних громад тривають роботи у ДНЗ села Старосілля – утеплення фасаду, утеплення горища, внутрішні роботи (шпаклювання стін, облаштування стелі, укладання ламінату в коридорах, ігровій та спальній кімнатах).
У Старосільській початковій школі – замінили підлогу (на ламінат), пошпаклювали стіни, закріпили підвісну стелю у двох класних кімнатах, замінили систему опалення, утеплили фасад приміщення.
У школі села Переславичі завершуються роботи щодо встановлення парової системи опалення.
У ЗОШ І-ІІ ст. села Старий Порицьк залито підлогу у коридорах під покриття керамічною плиткою, у двох класних кімнатах – під ламінат.
У ДНЗ села Риковичі тривають ремонті харчоблоку, їдальні та коридору (підлога, стіни, стеля), а у ДНЗ с. Павлівка - ігрової та спальної кімнат, коридору (шпаклювання стін, стелі, заміна підлоги).
У ЗОШ І-ІІ ступеня села Топилище ведуться роботи щодо заміни теплотраси та твердопаливного котла.
Заплановано замінити твердопаливний котел у НВК «ДНЗ-І ст..» села Самоволя.





 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити