image
 |  2 2 Серпня 2018 | 06:21

Кількість отруєних на весіллі на Волині зросла до 30 осіб

Майже 30 людей отруїлись на весіллі на Волині. З них восьмеро – госпіталізовані. Серед отруєних є і громадяни Швеції, але їм госпіталізація не знадобилась.
Про це повідомляє 5 канал.
Гості свята припускають, що отруїтись могли олів'є або ж м'ясом, яке було на столах. Санепідеміологи взяли проби їжі з ресторану, де відбувався банкет. Тепер чекають на результати лабораторного дослідження.
Водночас в обласній інфекційній лікарні, де нині в стаціонарі лікуються потерпілі, у двох пацієнтів виявили сальмонельоз . За фактом масового отруєння людей поліція розпочала кримінальне провадження.
«Дуже сумно, що постраждали гості зі Швеції. Говорили, що дуже-дуже хороше свято, але наслідки вкрай плачевні», – зазначила потерпіла Вікторія Педерсен.
«У двох дорослих пацієнтів підтверджено висів бактеріологічний сальмонели ентерідітіс. Хворі будуть проліковані, бактеріологічно обстежені. Спостерігаємо, лікуємо, щоб не було ніяких ускладнень», – відзвітувала лікар-ординатор Волинської інфекційної лікарні Світлана Трофим'юк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанин зламав шию і потребує коштів на операцію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити