image
 |  5 6 Серпня 2018 | 11:14

На Іваничівщині відбувся шаховий турнір пам'яті Василя Бика

5 серпня в Іваничівській центральній районній бібліотеці Волинської області відбулась 3-а відкрита районна першість з шахів імені  Василя Бика. У турнірі взяли участь 17 учасників.  
Про  це  на  своїй  сторінці  у  Фейсбук  повідомив  Олександр  Бик,  депутат  облради,  син  покійного  Василя  Паїсійовича, знаного гравця, любителя, пропагандиста та організатора гри в шахи не тільки в селищі, а й за його межами.  Під  час  дійства  також  була  присутня  родина Василя  Бика.
Перемогу в  турнірі отримав кандидат в майстри спорту Ярослав Троць з Рівного, 2-е- Микола Бранчук з Володимира-Волинського, 3-е Михайло Герус з села Литовеж Іваничівського району. Призери отримали грошові премії, а переможець, крім того, ще й перехідний Кубок.
Грошовими преміями були також відзначені жінка-учасник турніру Валентина Гертнер з Нововолинська та найстарший учасник турніру - Петро Єдинак з села Колона Іваничівського району.
У  ролі  головного арбітра  турніру виступив  майстер спорту з шашок Сергій Лойко з Іванич. Фінансово-організаційним забезпеченням турніру займались: син Василя Бика - депутат Волинської обласної ради від фракції ВО "Свобода" Олександр Бик, волинська обласна організація ВО"Свобода" та відділ молоді та спорту Іваничівської райдержадміністрації.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як біля Луцька воювали «упівці» з «підрозділом НКВС» (ФОТО)
Фото – Районна газета «Колос» у Фейсбук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити