image
 |  5 12 Серпня 2018 | 07:07

На Волині рік не ремонтують обвалену стіну коледжу

Минув рік, відколи зупинилося життя одного із корпусів Любешівського технічного коледжу ЛНТУ. Але досі вона не відремонтована.
Про це пише газета "Нове життя". 
Нагадаємо: 8 серпня 2017-го року, близько 19 години, обвалилася частина стіни чотириповерхового навчального приміщення. Однак у цій проблемі, яка до сьогодні практично не зрушилася з місця, запитань залишається значно більше, ніж відповідей. І це при тому, що у владних щаблях не забувають періодично говорити про це. До прикладу, навіть на останній позачерговій сесії Любешівської селищної ради був запит щодо проведення початкових ремонтно-аварій12них робіт у Любешівському технічному коледжі ЛНТУ від депутата Юрія Боснюка, хоча це і не в компетенції селищної ради. От тільки поки що практично все залишається на рівні розмов, а не дій…
У телефонному режимі в. о. директора коледжу Анатолій Хомич зазначив: «Ми чекаємо, доки буде зроблена проектно-кошторисна документація. По договору це має бути в серпні. От тільки коли саме: на початку чи в кінці місяця, – точно невідомо. Також нам обіцяли виділити 200-300 тис. грн. на поточні видатки, які ми аж ніяк не можемо спрямувати на ремонт несучої стіни навчального корпусу».
Блокує роботи із розчистки руїн те, що ще досі не закрита кримінальна справа. Про це свого часу говорив і губернатор області Олександр Савченко, під час візиту на Любешівщину: «…У першу чергу вирішуватиму питання про закриття цієї справи, хоча це й не моє повноваження». Однак відтоді пройшло уже більше місяця, а до сьогодні ситуація лишається незмінною.
Тим часом навчальне життя в коледжі продовжується. Наразі ще триває вступна кампанія.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити